Tevékenységi területek     Szakmai orientáció

bullet

Üzleti tervek és (piaci, műszaki és pénzügyi) megvalósíthatósági tanulmányok elkészítése, fejlesztési programok lebonyolítása.

bullet

Piacrajutás elősegítése, marketing tervek létrehozása és végrehajtásának irányítása és támogatása, kapcsolatfejlesztés és (nemzetközi) kiállítási/szakvásári és konferencián való jelenlét megszervezése és elősegítése.

bullet

Gyártmányszerkezet ki- vagy átalakítása, kollekció-építés, konstrukció-fejlesztés, termékösszetétel optimalizálása, a gyártmánytervezés és a marketing összhangjának biztosítása.

bullet

Termelési, irányítási és értékesítési folyamatok és rendszerek elemzése és értékelése a (globális) piaci versenyképesség szempontjából (benchmarking), termelékenységet fokozó megoldások és azok gyakorlati bevezetése.

bullet

Korszerű gyártáselőkészítési, termelésirányítási, gazdálkodási, információ- és munkaszervezési rendszerek bevezetése.

bullet

Számítógépes (CAD/CAM) módszerek és rendszerek bevezetése, speciális számítógépi programok kifejlesztése és beüzemelése, alkalmazók betanítása.

bullet

Minőségbiztosítási rendszerek kialakítása, szervezése és bevezetése.

bullet

Új üzem(egysége)k létrehozása, beruházási tervek elkészítése és lebonyolítása, gépek és berendezések kiválasztása és beüzemelése.

bullet

Kulcsműveleti dolgozók, termelésirányítók (művezetők), középvezetők, műszaki alkalmazottak szakmai tovább- és/vagy átképzése.

bullet

Környezetvédelmi, munkaegészségügyi és munkavédelmi feltételek értékelése, javítása.

bullet

Külföldi cégek (anyag- és gépgyártók, CAD/CAM/CIM szállítók és forgalmazók) képviselete Magyarországon, termékeik és szolgáltatásaik támogatása.

Szakmai orientáció                                      

bullet

Bőrgyártás és kapcsolódó környezetvédelem (hulladék minimalizálása)

bullet

Mechanikai cipőgyártás

bullet

Ortopéd és méretes cipőkészítés

bullet

Bőrdíszmű gyártás (kézitáska, bőrönd és útitáska, apróárú, övek/szíjak)

bullet

Egyéb bőrfeldolgozó ipar (kesztyű, bőrruházat, sportszer, bőrkárpit)

bullet

Alkatrész- és segédanyag gyártás