képviseli Magyarországon a következő cégeket/márkákat:

Együttműködő partnerek:

 

Bőr-, Cipő- és Bőrfeldolgozó Ipari Tudományos Egyesület (BCBTE)

                              Műszaki és Természettudományi Egyesületek Szövetsége (MTESz) tagja.

 

Bőr- és Cipőipari Egyesülés (BCE): a magyar bőr-, cipő-, bőrdíszmű-gyártók és bőrfeldolgozó ipari vállalkozások szakmai érdekképvisleti és koordinációs szervezete, a hazai szakvásárok szervezője és rendezője.

2012. március 4-5.

BIMEO Vizsgáló és Kutató-fejlesztő Kft. a bőr-, cipő- és bőrfeldolgozóipar notifikált vizsgáló és tanúsító intézete, amely a szakértéstől kezdve a kutatás-fejlesztésen át fontos szakmai szolgáltatásokat, szervezési és koordinációs munkákat lát el.
CSM3D International Ltd.: A ShoeMaster számítógépes lábbeli tervező rendszerek programjainak fejlesztője (a Torielli cégcsoport tagja).
A Kopitarna kaptafagyárat a német Winkle család alapította 1886-ban a szlovéniai Sevnicaban.  Ma Európa egyik legnagyobb kaptafa- és sámfagyára, amely a hagyományos mechanikai eljárás mellett már használja a legmodernebb számjegyvezérlésű (CNC) technológiát és a NewLast gépeket.  A gyár alkalmas egyedi és ortopéd kaptafák előállítására a legrövidebb határidőn belül, amihez a megrendelőnek az általa tervezett vagy módosított kaptafa digitalizált/elektronikus modelljét kell eljuttatnia valamely szabványos formátumban.
OPTIMER Kft.: számítás- és biztonságtechnikai alkalmazások. Számítógép-alkatrészek forgalmazása, számítógépek összeszerelése, használt gépek forgalmazása, számítástechnikai eszközök karbantartása, hálózatok tervezése és szerelése, programok fejlesztésével és testreszabása.  Riasztóberendezések; megfigyelő- és beléptető rendszerek telepítése, testreszabása, karbantartása; biztonságtechnikai termékek és alkatrészek forgalmazásával.
Sarteco Srl.: 1963-ban alapított, Empoliban (Firenzétől 20 km-re) működő ruha-, cipő- és bőrdíszműipari gyártmánytervező szakképző iskola.
A cipőgyártással kapcsolatos általános, technikai és kereskedelmi információk gyűjteménye.
Union Internationale des Techniciens de l’Industrie de la Chaussure (UITIC) - Cipőtechnikusok Nemzetközi Uniója.
Toriellí rag. Pietro & C. S.p.A.: Az egyik legrégebbi olasz cipőgép-gyártó cég, amely jelenleg a világ egyik legnagyobb bőrfeldolgozó ipari gépszállítója.
United Nations Industrial Development Organization (UNIDO) - ENSz Iparfejlesztési Szervezete: A fejlődő országok iparának fejlesztésére szakosodott nemzetközi szervezet.